AMIX CreAge 120 Caps

Марка: AMIX
Стара цена:
39.00 лв.
Цена:29.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерAmix CreAge е иновативна формула, съдържаща креатин хидрохлорид с повишена абсорбация, разтворимост и бионаличност.  
 
Amix CreAge е част от новата продуктова линия Amix MuscleCore®. Формулата се базира на активната съставка креатин хидрохлорид, форма на креатин с изключителни предимства в сравнение с традициония креатин. Креатин хидрохлорид се характеризира с отлична разтворимост, лесно усвояване и висока бионаличност.
 
Amix CreAge не предизивкава задържане на течности и не изисква зареждаща фаза. Тази мощна креатинова формула значително увеличава силата и издръжливостта, увеличава физическия капацитет по време на тренировка и съкращава времето, необходимо за въстановяване на мускулната тъкан след натоварване. Креатин хидрохлорид е почти 60 пъти по-мощен в сравнение с креатин монохидрат, т.к. не води до задържане на течности и може да се използва на всеки етап от тренировката.
 
Приемът на Amix CreAge в комбинация с подходящ тренировъчен режим съдейства за увеличаване на качествената мускулна маса, без мазнини.
 
* Увеличава силата
* Повишава резистентността
* Стимулира растежа на мускулна маса
* Подпомага възстановяването
* Без задържане на течности
* Без зареждаща фаза
 
Съдържание в 1 доза (2 капс.):  
Creatine HCL 1 500 mg
CRT-ss (Controlled Release Technology Support System)
Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)
 
Други съставки:
Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), magnesium stearate, silicon dioxide.
 
Начин на прием
Приемайте 2-4 капсули с чаша вода, за предпочитане 30-45 минути преди тренировка.
В почивните дни, приемайте 2-4 капсули през деня.
Консумирайте достатъчно количество вода (2-3 литра на ден), за да осигурите максимална хидратация и подобряване на метаболитните функции.
 
Опаковка
120 капсули
 
Количество в 1 доза:
2 капсули
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.