AMIX Carb Blocker with Starchlite 90 Caps.

Марка: AMIX
Цена:42.90 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 42.90

Amix Carb Blocker е безопасен, ефективен, изцяло натурален контрольор на теглото, специално създаден, за да подпомага подтискането на апетита и блокиране усвояването от тялото на въглехидратите. 

Amix Carb Blocker съдържа 10 иновативни съставки, базирани на революцинния ефект на екстракта от бял боб StarchLite ®
Amix Carb Blocker в комбинация с една здравословна диета и упражнения намалява усвояването и преработването на въглехидратите и може да Ви помогне да намалите значително теглото си.
StarchLite ® е воден екстракт от бял боб (Фазеолус вулгарис), който се предлага като нежен и хомогенен прах. Той е специално създаден за потребители, които искат да намалят въздействието на калориите от нишестени храни (хляб, картофи, паста, бисквити ...).
CitriMax ® HCA е естествен екстракт от изсушена кора от плодовете на гарциния камбоджа. HCA намалява количеството на въглехидрати, които се превръщат в мазнини и по тази причина повече въглехидрати могат да се съхраняват под формата на гликоген в мускулите Ви. Това води до повишаване на нивото на енергията и потискане на апетита. 
Каралума фимбриата са били консумирани в селските райони на Индия в продължение на векове като преносима храна заради способността си да потиска глада и апетита и да подобрява издръжливостта.
Гимнема Силвестре се е използвало традиционно в Индия в продължение на векове и е доказано в изследвания, че поддържа здравето на глюкозния метаболизъм, спомагайки за отделянето и дейността на инсулина и за повишаване на здравословна функция на панкреаса.
Хитозан е изцяло естествена фибра, създадена от екзоскелета на ракообразни. Свързва мазнини, въглехидрати и захари, за да намали калорийното усвояване
L-карнитин играе основна роля в енергийния метаболизъм на тялото. L-карнитин е необходим, за да освобождава енергия от мазнините и да помага за преноса на мазнини до митохондрията.  
Йерба мате се използва като тоник, диуретик и като стимулант за намаляване на умората, потискане на апетита и спомагане за стомашната функция в билкови медицински системи в цяла Южна Америка. Много от съставките, открити в Йерба мате са подобни на тези, открити в чая, включително полифеноли, танини и ксантинови алкалоиди.
CinnulinPF ® е патентован и клинично тестван екстракт от канела. CinnulinPF ® подпомага здравословния глюкозен метаболизъм и нивата на кръвна захар.
Bioperine ® стандартизиран екстракт от плодове на Pipernigrum L (черен пипер) или Piperlongum L (дълъг пипер). Той съдържа 95% пиперин. Bioperine ® значително подобрява бионаличността на различни хранителни вещества чрез повишено усвояване.
Хромът е елемент в малко количество, който може да функционира заедно с инсулина, за да помагат за достигането на глюкоза до клетките. Хромът потиска апетита за сладко.  
 
* Потиска апетита;
* Намалява усвояването на въглехидрати от диетата;
* Намалява калорийния прием;
* Стимулира  и ускорява загубата на тегло;
* Съдържа 10 натурални, супер активни съставки;
 
Съдържание в 1 доза (2 капс.):
StarchLite® (Phaseolus vulgaris - white bean extract) 500 mg
CitriMax® (Contains 100 mg of Hydrocitric Acid) 200 mg
Caralluma Fimbriata (Min. 25% Pregnane Glycosides) 200 mg
Gymnema Silvestre (Standardized for 75% Gymnemic Acid) 150 mg
Chitosan (Exoskeleton of crustaceans) 100 mg
Carnipure® L-Carnitine Tartrate (Standardized for 68% L-Carnitine) 100 mg
Yerba Mate Extract 100 mg
Cinnulin PF® (Aqueous Cinnamon Extract) 50 mg
BioPerine® (Standardized for 95 % Piperine) 50 mg
Chromium (As chromium picolinate) 200 mcg
 
Други съставки:
Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems), magnesium stearate, silicon dioxide
 
Начин на прием:
Приемайте 1 капсула преди обяда и 1 капсула преди вечерята. Ако се храните обилно, приемайте по 2 капсули преди хранене.
 
Опаковка:
120 капсули
 
Количество в 1 доза:
2 капсули
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.