AMIX ALA (Alpha Lipoic Acid) 60 Caps.

Марка: AMIX
Цена:26.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер 

Amix ALA (алфа-липоева киселина) представлява изключително ефективен и мощен антиоксидант, естествено срещащ се в клетките на човешкити тули. Много малки количества от нея, могат да се открият в растенията спанак, броколи и грах. Тази киселина предпазва от окислителни процеси, способни да произведат вредни свободни радикали. 
ALA притежава способността да превръща глюкозата във важна енергия, необходима на тялото за неговото нормално функциониране. Формулата съдържа Methocel CRT-ss (подпомагаща система с контролирано освобождаване) за осигуряване на максимален и дълготраен ефект.
Amix ALA е в състояние да увеличи производството на енергия, посредством повишаване абсорбирането и оползотворяването на други антиоксиданти (Витамин C & E), както и на ключови хранителни вещества, набавяни от всекидневния хранителен режим. Тя увеличава производството на глутатион, който насърчава разграждането на токсичните компоненти в черния дроб, подпомага поддържането на здравословни нива на кръвната захар, потискайки апетита и осигурявайки по-добра фигура. 
 
* Мощен антиоксидант;
* Увеличава производството на енергия;
* Подобрява усвояването на въглехидратите и сторнирането им като гликоген, а не като мазнини.
* Подтиска апетита
* Съдържа технология с контролирано освобождаване;
* Естествен продукт.
 
Съдържание в 1 доза (1 капс.):
Alpha Lipoic Acid                                         200 mg
 
Други съставки:
Glucose, Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems), magnesium stearate, silicon dioxide. 
 
Начин на прием:
Приемайте 1 - 2 капсули дневно с храната.
 
Опаковка:
60 капсули
 
Количество в 1 доза:
1 капсла
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.