ALLNUTRITION R-ALA 200MG/90CAPS

Марка: ALLNUTRITION
Цена:62.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 62.00
Защо ALLNUTRITION R-ALA 200MG ?

СЪДЪРЖАЩА НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА ФОРМА НА -АЛФА-ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА

ЕДИН ОТ НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ АНТИОКСИДАНТИ

ИМА БЛАГОТВОРЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА

ПОВИШАВА АБСОРБЦИЯТА НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПОДОБРЯВА ТРАНСПОРТА НА КРЕАТИНА

ПОДОБРЯВА МУСКУЛНАТА СИЛА, СТРУКТУРАТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТТА

ИДЕАЛЕН ЗА СПОРТИСТИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНИТЕ МАЗНИНИ

R-ALA (R-алфа-липоева киселина) активна форма, показваща по-благоприятни свойства и биоактивен потенциал, липоева киселина (ALA). R-ALA е от решаващо значение за производството на енергия - помага да се разгради захарта за производството на АТФ - горивото, използвано от клетките за поддържане на функциите на тялото. Това действие гарантира, че консумираните въглехидрати ще се използват като гориво и няма да се съхраняват като мазнини. Много хора, които използват R-ALA, са наблюдавали по-високи нива на енергия за по-дълъг период от време.
 
Алфа-липоевата киселина (АЛА) е много ефективен антиоксидант с изключителни свойства. Той предпазва от всички окислители и укрепва действието на други антиоксиданти - включително витамини С и Е. Алфа-липоевата киселина се произвежда в човешкото тяло, но може да се намери и в спанак, броколи, дрожди, картофи, моркови, цвекло и червено месо. Човешкото тяло може да я синтезира в малки количества, но също така се препоръчва като хранителна добавка. 


Съдържание в 1 капсула :
 

R-алфа-липоева киселина, 200мг 

 
Начин на прием:
 
 
Приемайте 1 до 2 капсули дневно с храната.
 
 
Опаковка:
 
90капсули/ 90 дози 
 
Количество в 1 доза:
 
1 капсула
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване