ALLNUTRITION PUMP SHOCK SHOT 80ml

Марка: ALLNUTRITION
Цена:3.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 3.00
PUMP SHOCK SHOT е течна форма на добре абсорбиран L-цитрулин малат с добавяне на таурин.
 
Цитрулин малатът (цитрулин малат) е комбинация от небелтъчна аминокиселина - цитрулин и ябълчена киселина в една молекула. Цитрулин, въпреки че не изгражда мускул, играе важна биологична роля, като участва в цикъла на урея, където в процеса на метаболизма дава възможност за неутрализиране на токсичен амоняк. От друга страна, киселинната ябълка, и по принцип нейната йонизирана форма, участва в енергийните трансформации, протичащи във всяка клетка. Комбинацията от двата споменати компонента в една молекула носи значителни ползи за спортистите и физически активните хора. 
 
Съдържание 
вода, L-цитрулин малат 2: 1, таурин, аромати, натриев хлорид, подсладители: ацесулфам калий, сукралоза; консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат.
 
 
Начин на прием:
Използвайте 1 порция дневно 30 минути преди физическо натоварване
Разклатете преди употреба.
 
 
 
 
Опаковка:
 
1 шот / 80мл
 
Количество в 1 доза:
 
1 шот/ 80мл 
 
 
L-цитрулин малат 2700 mg
- включително L-цитрулин 1836 mg
таурин  300 mg
 
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване