ALLNUTRITION NAC 500MG 90 CAPS

Марка: ALLNUTRITION
Цена:62.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 62.00
ALLNUTRITION NAC  или N-ацетил L-цистеин е модифицирана форма на цистеин, свързан към ацетиловата група. Цистеин - една от ендогенните аминокиселини (т.е. тялото може да се синтезира), съдържащо сяра. Благодарение на своята специфична структура, тя е много реактивна аминокиселина, свързва много токсични вещества и следователно е полезна при процесите на детоксикация. също се изисква L-цистеин (с глутамин и глицин) за синтеза на глутатион -  силен антиоксидант. Той участва и в синтеза на протеини, ензими и коензими.
 
С помощта на мускулна маса поради интензивно обучение, ускорява регенерацията на мускулите, увеличава силата и издръжливостта на организма, повишава ефективността на тренировката . Забавя умора, предотвратява ерозията на елементи от  ставния хрущял и сухожилията.

Съдържание в 1 доза: 
  1 капсула - N-ацетилцистеин (NAC) 500 mg
 
Начин на прием:

Приемайте 1 капсула 2 пъти дневно с храната .
 
Опаковка:

90 капсули / 90 дози 
 
Количество в 1 доза:
 
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.