ALLNUTRITION MGB6 SHOCK SHOT

Марка: ALLNUTRITION
Цена:2.50 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 2.50
Магнезият - намалява чувството на умора и слабост и повишава способността за концентрация. Той също така влияе върху баланса на електролитите след интензивно физическо натоварване (в резултат на изпотяване). Стимулира защитата на тялото, защитава сърдечния мускул от хипоксия, регулира кръвното налягане. Подобрява качеството на съня, което е естествен етап на регенерация на тялото. 
 
Комплект витамини от група В - витамини В6 и В12 участват в производството на нормални червени кръвни клетки и за правилното функциониране на имунната система. Витамините В12 и фолиевата киселина участват в клетъчното делене и тиаминът (витамин В1) допринася за нормалното функциониране на сърцето. 
 
вода, магнезиев цитрат, регулатори на киселинността: лимонена киселина, ябълчена киселина, тринатриев цитрат; премикс на витамини (пиридоксин хидрохлорид, тиамин хидрохлорид, фолиева киселина, цианокобаламин, вехикулум: декстроза монохидрат), ароматизатори, консерванти, натриев бензоат, калиев сорбат; подсладители: ацесулфам калий, сукралоза; цвят: брилянтно синьо.
 
 
Съдържание  в 1 шот/80мл
 
магнезий  375 mg 100%
Витамин В6 1,4 mg 100%
тиамин 1,1 mg 100%
Фолиева киселина 200 ug 100%
Витамин В12 2,5 ug 100%
 
 
Начин на прием:
 
 
Използвайте 1 порция дневно. Разклатете преди употреба.
 
 
Опаковка:
 
1 шот / 80 мл 
 
Количество в 1 доза:
 
1 шот / 80 мл 
 
 
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване