ALLNUTRITION L-CARNI SHOCK 80 ml

Марка: ALLNUTRITION
Цена:3.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 3.00
L-CARNI SHOCK SHOT е продукт, съдържащ много добре абсорбиран, течен L-карнитин с добавка на екстракт от зелен чай и селен и цинк.

УНИКАЛЕН СЪСТАВ
 
 ПРОТИВОДЕЙСТВА НА УМОРАТА
 
УДОБНА ФОРМА 
 
СКЪСЯВА ПЕРИОДА НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ТРЕНИРОВКА
 
ПОВИШАВА ЕФЕКТИВНОСТТА НА ТЯЛОТО
 
НАМАЛЯВА ПОДАВАНЕТО НА ПОДКОЖНА МАЗНИНА
 
МЕГА ДОЗА ОТ 4000 МГ L-КАРНИТИН

УВЕЛИЧАВА ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ

L-CARNI Shock Shot е удобна бутилка, която осигурява максимално удобство при използване по всяко време, без да е необходимо да консумирате много капсули или таблетки. 

L-карнитинът поддържа процеса на производство на енергия от мазнини. По време на тренировка тялото първо консумира енергия от ненужна мастна тъкан и ефективно изгаря дори най-трудните за отслабване резистентни мазнини. 

L-CARNI Shock Shot е предназначен предимно за хора, които намаляват мастната тъкан, работят психически и упражняват развлекателно. Активните вещества, съдържащи се в продукта, също участват в метаболизма на въглехидратите и някои аминокиселини с разклонена верига. Те влияят на издръжливостта по време на тренировка и подпомагат регенерирането, намаляването на теглото и оформянето на тялото без никакви отрицателни ефекти

Съдържание 
вода, L-карнитин, регулатори на киселинността: лимонена киселина, ябълчена киселина, тринатриев цитрат; екстракт от прахообразен зелен чай, аромати, цвят: екстракт от шафран, консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат; подсладители: ацесулфам калий, сукралоза; багрило: брилянтно синьо, цинков глюконат, натриев селенат.
 
 
Начин на прием:
 
1 доза 30 минути  преди трернировка, в нетренировъчен ден 1 доза на два приема . сутрин и следобед.
 
 
 
Опаковка:
 1 шот /80мл 
 
 
Количество в 1 доза:
 
L-карнитин 4000 mg 
Екстракт от зелен чай 10 mg 
цинк 1,5 mg 15%
селен 8.25 ug 15%
 
 
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване