ALL NUTRITION VITAMIN SHOCK SHOT 80ML

Марка: ALLNUTRITION
Стара цена:
3.50 лв.
Цена:3.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерALLNUTRITION Vitamin Shock Shot е перфектния шот,създадена за всички активни хора. ALLNUTRITION Vitamin Shock Shot отговаря на вашите очаквания и безкомпромисно осигурява редица ценни, важни витамини и минерали в една порция.
 
Този набор от витамини и минерали е не само допълнение към недостига на микро и макроелементи. Това е също подкрепа при ежедневно функциониране, благополучие или отслабване! ALLNUTRITION - Vitamin Shock Shot е универсален продукт, който може да се използва от всички хора, независимо от пол или възраст.
 
Основните предимства на течната форма на шота:
 
Продуктът е в малка бутилка от устойчива пластмаса под формата на PET. Той се вписва идеално дори в най-малкия джоб в тренировъчната ви чанта. Всеки път, когато имате нужда от допълнителна порция витамини и минерали, просто издърпайте ALLNUTRITION - Vitamin Shock Shot, развийте, изпийте бутилката. Без излишни усложнения, течната форма ще осигури максимално време за усвояване, несравнимо с таблетки или капсули.
 
ALLNUTRITION Vitamin Shock Shot съдържа редица вещества, витамини и минерали:
 
Витамин С- помага за правилното производство на колаген, за да се осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, хрущялите, костите, кожата, зъбите и венците. Той помага да се поддържа нормален енергиен метаболизъм. Той помага за правилното функциониране на нервната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес.
 
Рибофлавин (витамин В2) - играе важна роля в метаболизма, необходим е по време на образуването на червени кръвни клетки и подпомага правилното функциониране на нервната и имунната система.
 
Ниацин (витамин В3) - допринася за правилното функциониране на нервната система и нормалните психологически функции, а също така спомага за поддържането на здрава кожа.
 
Пантотенова киселина (витамин B5)- който като друг от витамините от група В спомага за поддържане на нормалния енергиен метаболизъм и по този начин намалява усещането за умора и умора. В допълнение, пантотеновата киселина помага за поддържане на умствените показатели на нормално ниво и допринася за правилния синтез и метаболизъм на стероидни хормони, витамин D и някои невротрансмитери.
 
Витамин В6 - има положителен ефект върху правилното функциониране на нервната и имунната система, участва в метаболизма на протеини, гликоген и хомоцистеин и допринася за намаляване на умората.
 
Тиамин (Витамин В1)- което помага за правилното функциониране на сърцето, нервната система, поддържането на нормални психологически функции, а също допринася за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм.
 
Фолиева киселина - фолатите допринасят за растежа на майчините тъкани по време на бременност (включително в ранния й стадий), участват в процеса на клетъчно делене, помагат за правилното производство на кръв и поддържат нормалния метаболизъм на хомоцистеина.
 
Биотин (витамин В7) - помага за поддържане на здрава кожа и здрава коса, участва в метаболизма на хранителните вещества, поддържа нервната система и поддържа нормални психологически функции.
 
 
 
Витамин В12- помага при производството на червени кръвни клетки, подпомага поддържането на нормални нива на хомоцистеин и подпомага функционирането на нервната и имунната система.
 
Витамин А - защитава кожата веднъж лигавица, коса и зъби. Подобрява остротата на зрението и предпазва тялото от въздействието на слънчеви бани или тен.
 
Витамин Е - популярно известен като "витамин на младостта", перфектно защитава човешкото тяло от свободните радикали - действа като антиоксидант, който е важен за запазването на младостта на клетките на тялото и красотата на тялото.
 
Цинк - допринася за поддържането на нормалния метаболизъм на макронутриентите. В допълнение, цинкът поддържа правилния синтез на ДНК и участва в защитата на клетките от оксидативен стрес.
 
йод- е необходимо за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Това е елемент, който се намира главно в рибата, която не се консумира в адекватни количества от хората.
 
Манган - помага за поддържане на нормален енергиен метаболизъм и здрави кости. Освен това помага за правилното формиране на съединителните тъкани и защитата на клетките от оксидативен стрес.
 
Медта - помага за поддържане на правилното състояние на съединителните тъкани и правилната пигментация на косата и кожата. Освен това помага за правилното функциониране на нервната система, транспортирането на желязо в организма и функционирането на имунната система. В допълнение, той помага за защита на клетките от оксидативен стрес.
 
Магнезий- намаляване на умората и умората. Влияе и на електролитния баланс на тялото, също и след интензивни физически натоварвания. В допълнение, магнезият помага за правилното функциониране на нервната система и поддържането на нормални психологически функции.
 
Желязо - помага за правилното производство на червени кръвни клетки и хемоглобин. Той помага да се поддържа нормален енергиен метаболизъм. Той помага за правилния транспорт на кислород в тялото и за поддържане на нормални когнитивни функции.
 
Състав: вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, витамини [витамин С (L-аскорбинова киселина), ниацин (никотинамид), пантотенова киселина (калциев D-пантотенат), витамин Е (DL-алфа-токоферилацетат), рибофлавин, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), тиамин (тиамин мононитрат), фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина), витамин А (ретинил ацетат), биотин (D-биотин), витамин В12 (цианокобаламин)]; минерали [калциев лактат, магнезиеви соли на лимонената киселина, цинков цитрат, железен (II) лактат, манганов сулфат, меден (II) сулфат, калиев йодид]; лимонов сок от концентриран лимонов сок (1%), аромати, консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат; подсладители: ацесулфам К, сукралоза; глюкоза.

Съдържание в една доза : ( 1 шот 80мл)


Витамин Ц 80 mg 100%
рибофлавин 1,4 mg 100%
Ниацин 16 mg 100%
Пантотенова киселина 6 mg 100%
Витамин В6 1,4 mg 100%
тиамин 1,1 mg 100%
Фолиева киселина 200 µg 100%
биотин 50 µg 100%
Витамин В12 2,5 µg 100%
Витамин А 400 µg 50%
Витамин Е 6 mg 50%
цинк 10 mg 100%
йод 150 µg 100%
манган 1,8 mg 90%
мед 0,5 mg 50%
магнезий 101 mg 27%
Желязо 2,9 mg 21%

Количество в една доза : 
 1 шот / 80мл

Начин на прием  :

Приемайте 1 шот,веднъж до два пъти дневно. Според индивидуалните дневни нужди!

Опаковка : 
1 шот / 80мл