Activlab BLACK WOLF shot 12х 80ml

Марка: Activlab
Цена:36.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 36.00
- Снабдява мускулите с енергия
- Страхотен напомпващ ефект
- Отлага момента за настъпване на умората
- Увеличава силата и издръжливостта 
- Подобрява производителността
- Ускорява възстановяването на мускулната тъкан
 
Black Wolf ActivLab - пред-тренировъчен комплекс, повишаващ силовите постижения, енергията, издръжливостта и ефективността от тежките тренировки. Black Wolf ActivLab служи като средство за предотвратяване на умората и преумората. Black Wolf ActivLab предизвиква значително напомпване, което от своя страна допринася за вкарването на повече хранителни вещества в тренираният мускул. 
 

Съдържание в 1/2 шот  (40 мл.):

Хранителни стойности 1/2 шот (40 ml)
Бета-аланин 2500 mg
Фенилаланин + Тирозин 500 mg
Кофеин 200 mg
Ниацин 16 mg
Витамин B6 2,1 mg
Витамин B12 5 mcg

 

 
 
Други съставки:
Black Wolf ActivLab включва няколко активни съставки с различно действие: азотен оксид (NO), бета-аланин, тирозин, креатин, B-комплекс. 
 
Азотния оксид увеличава притока на кръв към кръвоносните съдове и капилярите, което предизвиква взривяващ напомпващ ефект. Намалената умора се дължи на съдържанието на бета-аланин - съставка, която помага за отлагане на умората с поне 20-30 минути. И накрая креатин - компонент, необходим за възстановяването на АТФ (основен източник на енергия). 
 

Начин на прием:

1 доза - 40милилитра  (1/2 шот) - 20-30 минути преди тренировка.

 

Опаковка:

12

 

Количество в 1 доза:

1/2 шот
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.