6PAK Nutrition VASO PAK - 320 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:52.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 52.00

- Отличен предтренировъчен продукт
- Бета-аланин + напомпващ микс
- Солидна доза кофеин и норвалин
- Без креатин

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

VASO PAK е продукт, проектиран за атлети, фокусиращи се към силовите тренировки. Тази формула е базирана единствено на безопасни и легални активни субстанции. Уникалната комбинация от напомпващи вещества (л-аргинин хидрохлорид, глицерол моностерат, цитрулин малат) не само допринася за по-доброто напомпване по време на треноровка, но също така и подхранват клетките, което води до покачване на чистата мускулна маса. Бета-аланинът и л-норвалинът поддържат оптималния киселинно-алкален баланс в мускулатурата, което подобрява тяхната работа.
 

Съдържание в 1 доза (8 гр.):

Витамин В6    2 мг (143%)*
Витамин С    30 мг (37,5%)*
Витамин В12    6 мкг (240%)*
Л-аргинин хидрохлорид    2000 мг
    от който аргинин    1653 мг
Глицерол моностерат    1500 мг
Бета-аланин    1500 мг
Цитрулин малат    1500 мг
    от който цитрулин    850 мг
Кофеин    150 мг
Н-ацетил-л-карнитин    200 мг
    от който л-карнитин    159 мг
Л-норвалин    50 мг


 
Начин на прием:

Смесете 1 мерителна лъжичка (8 гр) с 400 мл вода. Приемайте преди тренировка.

 

Опаковка:

320 грама

 

Количество в 1 доза:

8 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.