6PAK Nutrition Pump PAK - 320 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:39.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 39.00

- Повишава напомпването
- Подобрява мотивацията
- Ускорява възстановяването и мускулния растеж
- Не съдържа стимуланти, нито креатин
- Подходящ за прием между креатинови цикли

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

PUMP PAK е хардкор напомпващ суплемент за всички атлети, желаещи да повишат своята максимална сила и мощ по време на тренировка. Комбинацията от всички съставки е базирана на високо съдържание на активни вещества (аргинин алфа-кетаоглутарат, аргинин хидрохлорид и цитрулин малат). Разширените кръвносни съдове позволяват по-висок капацитет за доставка на кислород и хранителни вещества към мускулните клетки, като по този начин можете да правите по-добри и по-тежки тренировки, което ще доведе до желания мускулен растеж. В допълнение, тауринът подобрява транспорта на веществата до мускулните клетки.

 

Съдържание в 1 доза (3.2 гр.):

Аргинин алфакетоглутарат (AKG)    2300 мг
    от който аргинин    1250 мг
Аргинин хидрохлорид    250 мг
    от който аргинин    206 мг
Цитрулин малат    250 мг
    от който цитрулин    142 мг
Таурин    200 мг
Витамин В6    1,4 мг (100%)
 

Начин на прием:

Смесете ¾ мерителна лъжичка (3,2 гр) със 150 мл. вода. Приемайте 1 доза два пъти дневно: 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

 

Опаковка:

320 грама

 

Количество в 1 доза:

3.2 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.