6PAK Nutrition CROSS PAK - 16 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:2.50 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 2.50

- Повишава издръжливостта
- Повишава силовата издръжливост
- Без аспартам!
- Мощна комбинация с бета-аланин
- С витамини и минерали
- С добавен цитрулин малат за по-здрави тренировки
- Без стимуланти

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

CROSS Pak е предтренировъчен суплемент без съдържание на стимуланти. Той повишава вашата издръжливост и ефикасност. Базиран е основно на висококачествен бета-аланин, който е обогатен с уникален микс от витамини и минерали. Не съдържа креатин, което го прави идеалният продукт, който да използвате между креатиновите цикли. Бета-аланинът е органична субстанция, което преднадлежи към аминокиселините. Неговият химичен състав е подобен на карнозина, който е отговорен за поддържане на оптимален киселинно-алкален баланс в мускулите (действайки като буфер), а както знаем, интензивните мускулни съкращения нарушават този баланс. Цитрулин малатът повишава кислородния капацитет и следтренировъчното възстановяване.
 

Съдържание в 1 доза (8 гр.):

Бета-аланин    3000 мг
Екстракт от цвекло    1400 мг
Цитрулин малат    1500 мг
    от който л-цитрулин    850 мг
Тиамин    0,275 мг (25%)*
Рибофлавин    0,35 мг (25%)*
Витамин В6    0,35 мг (25%)*
Витамин В12    0,625 мкг (25%)*
Калий    300 мг (15%)*
Магнезий    56 мг (15%)*
Натрий    25 мг
 

Начин на прием:

Смесете 1 мерителна лъжичка с връх (8 гр.) с 200 мл. вода. Приемайте преди тренировка.
 

Опаковка:

16 грама

 

Количество в 1 доза:

16 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.