6PAK Nutrition BETA PAK - 200 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:25.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 25.00

- Високо съдържание на бета-аланин (99,7%)!
- Без добавена захар или аспартам
- Съдържа витамин В6
- Повишава издръжливостта
- Подкрепя енергийния метаболизъм
- Подобрява спортните резултати
- Отлично допълнение към креатина


Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

 BETA PAK е отлична опция за атлети от всяакакви спортни дисциплини (изискващи сила, силова издръжливост или издръжливост) да повишат своите постижения. Неговият опростен състав включва бета-аланин и витамин В6. Максималната концентрация позволява използването на суплемента в ниски дози (3-4 гр. дневно), но все водещи до изразен ефект. Редовната употреба на бета-аланин повишава карнозина в мускулната тъкан, който се използва по време на интензивна физическа активност, с цел да се запази оптимален киселинно-алкален баланс. Също така, бета-аланинът е перфектно допълнение към креатина.

 

Съдържание в 1 доза (2 гр.):

Енергия    0 КДж / 0 ккал
Мазнини    0 гр
    от които наситени    0 гр
Въглехидрати    0 гр
    от които захари    0 гр
Протеин (сухо вещество)    0 гр
Сол    0 гр
Бета-аланин    1995 мг
Витамин В6    1,4 мг (100%)*


 

Начин на прием:

Бета-аланин, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), антислепващ агент (силиконов диоксид). Вкус: натурален. Опаковка: 200 гр. (100 дози).

 

Опаковка:

200 грама

 

Количество в 1 доза:

2 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.