6PAK Nutrition BCAA PAK - 400 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:49.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 49.00

- BCAA в оптимално съотношение 2:1:1
- 80% BCAA във всяка доза
- С добавени витамини С, В6 и В12
- Предпазва мускулите от катаболизъм
- Максимално следтренировъчно възстановяване
- Без аспартам!
- Вкус без аналог и страхотна разтворимост

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

BCAA PAK е отличен продукт, създаден на базата на висококачествени верижноразклонени аминокиселини (BCAA) - L-leucine, L-isoleucine, L-valine в оптимално съотношение 2:1:1, което гарантира отлични антикатаболни и възстановителни процеси. Цели да възстанови мускулите по време на интензивни тренировки, да ги предпази от „загуба“ и подобрява възстановителния процес след тренировка, като понижава мускулната треска. Продуктът се характеризита с отлична разтворимост и с наличието на витамини (C, B6, B12), които могат да бъдат загубени по време на физическа активност.
 

Съдържание в 1 доза (10 гр.):

Витамин С    30 мг (37,5%)*
Витамин В6    2 мг (143%)*
Витамин В12    6 мкг (240%)*
Л-левцин    4000 мг
Л-изолевцин    2000 мг
Л-валин    2000 мг
Витамин С    30 мг (37,5%)*Начин на прием:

Смесете 2 мерителни лъжички (10 гр.) с 300 мл. вода. Приемайте преди, по време и след тренировка.


Опаковка:

400 грама

 

Количество в 1 доза:

10 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.