6PAK Nutrition ANTIcatabolic PAK - 900 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:63.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 63.00

- Високо съдържание на BCAA (2:1:1)
- Солидна доза л-глутамин
- С добавени витамини и таурин
- Отличен вкус и разтворимост
- Предпазва мускулите от разпад
- Ускорява възстановяването
- Не съдържа аспартам
 

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

ANTICATABOLIC PAK е продукт, чиито цели са: предпазване на мускулната тъкан от разпад и катаболизъм, засилване на анаболния ефект и поддържаже на следтренировъчните възтановителни процеси. Това може да бъде постигнато чрез тази напреднала формула, създадена на базата на висококачествени BCAA аминокиселини, таурин и л-глутамин. Верижноразклонените аминокиселини имат директен ефект върху мускулното състояние, а тауринът подпомага тяхното ефективно усвояване. Л-глутаминът има положително въздействие върху протеиновия синтез, но също така е отговорен и за производството на глюкоза, като енергиен източник за мускулните клетки. Включените в този суплемент витамини поддържат имунната и нервната системи, както и протеинът в гликогенния метаболизъм.

 

Съдържание в 1 доза (10 гр.):

Витамин С    60 мг (75%)*
Витамин В6    1,4 мг (100%)*
Л-глутамин    4400 мг
BCAA (верижноразклонени аминокиселини)    4400 мг
    Л-левцин    2200 мг
    Л-изолевцин    1100 мг
    Л-валин    1100 мг
Таурин    400 мгНачин на прием:

Смесете 2 мерителни лъжички (10 гр) със 150 мл. вода. Приемайте половината от разтвора преди тренировка и другата половина след тренировка.

 

Опаковка:

900 грама

 

Количество в 1 доза:

10 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.