1+1 ПОДАРЪК BIOGENIX BCAA GENIX LOAD 500GR + ALLNUTRITION PUMP SHOCK SHOT 12X80ml

Марка: KrasiviTela.com
Цена:64.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 64.00

BIOGENIX BCAA GENIX LOAD 500GR

с подарък ALLNUTRITION PUMP SHOCK SHOT 12X80ml 

Biogenix BCAAgenix load - изключително бърза формула за възстановяване с BCAA
 
Активните съставки на BCAAgenix LOAD ™ ускорявdj адаптирането на спортистите към  тренировките, чрез подобряване на азотния баланс на тялото - те подобряват възстановяването ( анаболизъм ) на мускулните протеини , като в същото време намаляват техния катаболизъм .
 
 
 
Аминокиселините с разклонена верига, които се използват в този продукт са в количество от 5 грама в доза и  отлична пропорция 2:1:1 . За да се увеличи анти-катаболитния ефект на препарата , всяка доза е допълнително обогатен с 500 мг   фармацевтичен таурин и  2,75 грама   L - глутамин . Витамин В6 в количество от 150 % от препоръчаната дневна доза консумация , подобрява превръщането на тези съставки , осигуряващи и анаболен ефект .
 
 
 
Оптималната степен на микронизиране на активни съставки на BCAAgenix LOAD  позволяват бързо абсорбиране на тези ценни активни вещества от храносмилателната система в кръвта . Този процес е допълнително стимулиран с добавянето  на уникална иновативна формула AstraGin ™, от женшен екстракти ( Panax notoginseng ) и астрагал ( Astragalus membrenaceus ) . Производителят на този ефективен смес от натурални растителни екстракти твърди, че неговите активни съставки увеличават усвояването на аминокиселини , витамини и глюкоза с 62 , 50 и 57% съответно . Те подобряват чувствителността на клетките към инсулин с 38 %, което увеличава ефективността на усвояването на захар от кръв от 19% и подобрява ефективността на АТР поколение от 18% . Всички тези фактори допринасят за факта, че възстановяването на гликогена в рамките на 24 часа след интензивни тренировки е 60 % по-добро! .
 
 
 
С цел да се гарантира необходимото снабдяване на кръвната глюкоза по време на периода след интензна тренировка , съставът на BCAAgenix LOAD  е допълнено обогатен с оптималното количество декстроза, която чрез използване на различен механизъм на действие, има благоприятен ефект върху нивото и дейността на инсулин в кръвта . Благодарение на съставките, използвани в BCAAgenix LOAD  , аминокиселините от храносмилателната система са по-ефективно абсорбира в мускулните клетки , които са в състояние на катаболизъм .
 
BCAAgenix LOAD е формула, предназначена за физически активни хора , професионални спортисти и хора, упражняващи спорта за развлечение, като спомагат за по-доброто възстановяване и мускулно изграждащите процеси без увеличение на мазнините . BCAAgenix LOAD ™ е отлична добавка и за атлети от скорстно - издръжливите спортове, като допринася за пълноценното възстановяване.
 
 
Съдържание в 1 доза (20 гр.):
 
Калории 36,4 ккал / 152,1 кДж 
Протеин 0 грама 
Въглехидрати 9 грама 
  - от които захари 9грам 
Мазнини <0,1 гр 
  - от които наситени мастни киселини 0 грама 
Фибри 0 гр 
Натрийв 0 гр 
Аминокиселини с разклонена верига BCAA  5гр 
L-левцин 2,5 грама 
L-валин 1,25 грама 
L-изолевцин 1,25 грама 
L-глутамин 2,75 грама 
Таурин 500mg 
Vit В6 2 mg (143% **) 
AstraGin ™ 1,5 мг
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
ALLNUTRITION PUMP SHOCK SHOT е течна форма на добре абсорбиран L-цитрулин малат с добавяне на таурин.
 
Цитрулин малатът (цитрулин малат) е комбинация от небелтъчна аминокиселина - цитрулин и ябълчена киселина в една молекула. Цитрулин, въпреки че не изгражда мускул, играе важна биологична роля, като участва в цикъла на урея, където в процеса на метаболизма дава възможност за неутрализиране на токсичен амоняк. От друга страна, киселинната ябълка, и по принцип нейната йонизирана форма, участва в енергийните трансформации, протичащи във всяка клетка. Комбинацията от двата споменати компонента в една молекула носи значителни ползи за спортистите и физически активните хора. 
 
Съдържание:


L-цитрулин малат 2700 mg
- включително L-цитрулин 1836 mg
таурин  300 mg
вода, L-цитрулин малат 2: 1, таурин, аромати, натриев хлорид, подсладители: ацесулфам калий, сукралоза; консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат.
 
 
Начин на прием:
 
Използвайте 1 порция дневно 30 минути преди физическо натоварване.
Разклатете преди употреба.
 
 
Опаковка:
 
1 шот / 80мл
 
Количество в 1 доза:
 
1 шот/ 80мл 
 
 
 
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване