1+1 KEVIN LEVRONE STAK

Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
190.00 лв.
Цена:152.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50.00лв фиксирана цена на доставка 6.00 лв.

KEVIN LEVRONE STAK

 
 
 
КЕВИН ЛЕВРОН АНАБОЛИК ПРО БЛЕНД 2000 гр.
 
Хранителната добавка Kevin Levrone с подсладител съдържа комплекса Anabolic Pro-Blend 5. Високотехнологичната формула осигурява ценен за здравето протеин, получен от 5 различни източника: суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидролизат, мицеларен казеин и пилешки албумин концентрат. Редовната й употреба допринася за растежа и поддържането на мускулната маса и се грижи за здравето на костите.
 
 
 
SHAABOOM PUMP беше създаден по една единствена причина: да произведе животинска енергия и свръхчовешки еластична кожа, която да се разтегля при всекидневни упражнения на вашите ръце и крака.
 
Няма друго такова чувство, както по време на тренировка, когато мускулите Ви започнат да се пълнят с кръв и започнете да изглеждате все едно носите детска тениска, докато вените Ви изпъкват все повече и повече. SHAABOOM PUMP в спомага за уголемяването на вашите мускули при тренировка, както и ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да Ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят.