1+1 KEVIN LEVRONE STAK

Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
190.00 лв.
Цена:152.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерKEVIN LEVRONE STAK

 
 
 
КЕВИН ЛЕВРОН АНАБОЛИК ПРО БЛЕНД 2000 гр.
 
Хранителната добавка Kevin Levrone с подсладител съдържа комплекса Anabolic Pro-Blend 5. Високотехнологичната формула осигурява ценен за здравето протеин, получен от 5 различни източника: суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидролизат, мицеларен казеин и пилешки албумин концентрат. Редовната й употреба допринася за растежа и поддържането на мускулната маса и се грижи за здравето на костите.
 
 
 
SHAABOOM PUMP беше създаден по една единствена причина: да произведе животинска енергия и свръхчовешки еластична кожа, която да се разтегля при всекидневни упражнения на вашите ръце и крака.
 
Няма друго такова чувство, както по време на тренировка, когато мускулите Ви започнат да се пълнят с кръв и започнете да изглеждате все едно носите детска тениска, докато вените Ви изпъкват все повече и повече. SHAABOOM PUMP в спомага за уголемяването на вашите мускули при тренировка, както и ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да Ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят.