1+1 FREE Liquid L-Carnitine + Chromium на EVERBUILD

Марка: EverBuild
Стара цена:
50.00 лв.
Цена:25.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер1+1 FREE Liquid L-Carnitine + Chromium на EVERBUILD  Включва 2бр Liquid L-Carnitine + Chromium на марката EVERBUILD

Liquid L-Carnitine + Chromium на EVERBUILD е течна комбинация от едни от най-ефективните съставки за изгаряне на мазнините – л-карнитина, хрома и витамините от група B.
 
*Стимулира изгарянето на мазнините
*Усвоява се много бързо
*Дава повече енергия
*Поддържа сърдечносъдовата система
*Засилва метаболизма 
*Регулира нивата на инсулина
*Понижава нивата на холестерол в кръвта
*Регулира кръвната захар
*Ускорява възстановяването
 
Л-карнитинът пренася мастните киселини през клетъчната мембрана на червените мускулни влакна,  до клетъчните митохондрии, където мазнините се изгарят, освобождавайки необходимата за съкращението енергия. Получените при горенето отпадни продукти също се изхвърлят навън от клетките с помощта на Л-карнитина. Тази му транспортна функция го прави незаменима хранителна добавка при продължителни аеробни натоварвания, средни по интензивност, където мазнините са основен източник на енергия. Течната формула е една от най-ефективните, като така се гарантира изключително бързо и пълно усвояване на активната съставка – нещо много важно за да бъде л-карнитинът максимално ефективен.
Liquid L-Carnitine + Chromium съдържа цели 1 500 мг в доза!
 
Хромът е също много полезен елемент, който играе важна роля в обмяната на мазнините, въглехидратите и белтъчините. Също така контролира нивата на кръвна захар и холестерол в организма. Хромът помага и за ефективния контрол върху телесното тегло, като играе ролята на важен фактор в поддържането на оптимални нива на кръвната глюкоза и действието на инсулина.
 
Витамините от група B в Liquid L-Carnitine + Chromium играят ключова роля в обмяната на веществата, изграждането на червените кръвни телца и поддържането на мускулната и нервната системa.
 

Съдържание в 1 доза - 15 мл:

Калории 3 ккал
Л-карнитин /свободна форма/  1500 мг
Хром Пиколинат  200 мкг
Вит В3   8 мг
Вит В5   2,5 мг
Вит В6   0,7 мг
Вит В12  1,2 мкг
 

Начин на прием:

Приемайте по 1-2 дози преди тренировка

 

Опаковка:

450 мл /30 дози/

 

Количество в 1 доза:

15 мл
 

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.