1+1 DORIAN YATES STAK

Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
185.00 лв.
Цена:148.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерDORIAN YATES STAK

 
 
Масовото изграждане на хранене не трябва да е сложно, но изглежда така, сякаш това се превръща в съвременния бодибилдинг. С безкрайно опитване на различни диети диети за прищявки и приемане на най-новите хранителни принципи в интернет, ние от DY Nutrition сме сигурни, че най-ясното правило е това: когато става въпрос за изграждане на мускули, често се нуждаете от удобен източник на качествени хранителни вещества.
 
Затова създадохме Game Changer Mass . Нашият Revolutionary Gainer е мощна смесица от протеини, въглехидрати, минимални мазнини, решаващ креатин и основни хранителни вещества, предназначени да задоволят нуждата от допълнителни качествени калории на масово гладния треньор.
 
 
 
Blood And Guts представлява мощна комбинация от популярни суплементи, които са така подбрани, че да Ви осигурят много мощ и сериозно напомпване по време на тренировка!
 
В Blood And Guts ще откриете доказали се съставки, като: Аргинин, Цитрулин, Бета-Аланин и Кофеин, както и допълнително: Тирозин, Зелен Чай, Горчив портокал, Гуарана и екстракт от Черен пипер.